Lääketieteen opiskelija tai lääkiksestä jo valmistunut?

Tiesitkö, että lääkäriyrittäjänä sinulla on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa omaan työaikaan, -määrään ja -paikkaan elämäntilanteesi mukaan?

Tarjoamme osakkuutta valmistuneille lääketieteen lisenssiaateille tai 6. vuosikurssin opiskelijoille ja olet hankkinut jonkin verran työkokemusta esimerkiksi päivystämisestä. Laastari Lääkärit -osakkuuden ehtona on omatahtinen työskentely toimipaikkaverkostostamme. Sopivuutesi osakkaaksi selvitetään yhdistämällä sinut oikeille henkilöille yksityisissä lääkärikeskuksissa, ja mikäli he tarvitsevat työpanostasi olet tervetullut meille osakaslääkäriksi. 

Toimipaikkaverkostoomme kuuluu luvat mm. Suomen suurimmissa lääkärikeskuksissa, yli 60 toimipisteeseen toistaiseksi painottuneena Etelä-Suomen alueelle. Kauttamme voi tehdä työtä:

– Lähivastaanottona (Etelä-Suomen alueella)

– Hybridinä eli yhdistellen lähi- tai etävastaanottoa

– Voit myös pitää pelkästään etävastaanottoa mistä tahansa Suomesta käsin

Tutustu toimipaikkoihin »

Nuorille osakaslääkäreille tarjoamme

– Apua yksityisen sektorin työpaikan haussa

– Toimipaikkalupaverkoston rajattoman käytön

– Tukea yrityksen perustamiseen, verotukseen ja taloudellisiin kysymyksiin liittyvissä asioissa yhteistyössä tilitoimiston kanssa

– Räätälöidyn 2 vuoden mittaisen lääkäriyrittäjyys-mentorointiohjelman

– Seniori-erikoislääkäriverkoston tuen (ryhmät ja yhteiset tilaisuudet)

– Osakkuuden kasvuyhtiöstä ja mahdollisuus kasvattaa yhteisen yrityksen arvoa

Tutustu Laastari Lääkärit –osakkuuteen »

Uskomme, että lääkäreiden osaamista tarvitaan jatkossa myös toimialaamme sivuavissa kehitysprosesseissa, niin yrittäjinä kuin muissa rooleissa – muutoin syntyvät teknologiat ja palvelut eivät tue tarkoituksenmukaisella tavalla toiminnan perimmäistä ydintä eli arkista potilastyötä. Tästä syystä haemme aktiivisesti kumppaneita, joiden kautta voimme tarjota kliinisen työn lisäksi myös konsultointityötä siitä kiinnostuneille.

Ota rohkeasti yhteyttä - Juodaan virtuaalikahvit ja jutellaan tilanteestasi.

Markus Wikstén, 
Hallituksen puheenjohtaja

markus.wiksten@laastari.fi

Hanna Castrén-Niemi, 
Hallinto, liiketoiminta ja kehitys

hanna.castren-niemi@laastari.fi
(+358) 45 201 3477

Oletko 4. tai 5. vuosikurssin Lääketieteen opiskelija?

Toivomme, että nautit opiskeluajasta ja sinulla on myös mahdollisuus kerryttää opiskelun ohessa harjoitteluiden kautta kokemusta lääkärin työstä. Mikäli haaveilet lääkäriyrittäjyydestä valmistumisen jälkeen ja sinulla jo kertynyt jonkin verran opiskeluaikaista työkokemusta esimerkiksi päivystämisestä, ota meihin yhteyttä.

Toteutamme helmikuussa 2022 lääkäriopiskelijoille suunnatun webinaarin aiheesta “Mitä tarkoittaa lääkäriyrittäjyys?” Jos kiinnostuit, niin ilmoittaudu tästä mukaan >>  Webinaarin sisältö tarkentuu myöhemmin.

Ota rohkeasti yhteyttä – meilaa meille, jätä viesti chattiin, Instaan, LinkedIn’iin tai Facebookiin, niin otamme sinuun yhteyttä tai soita meille! Juodaan virtuaalikahvit ja jutellaan tilanteestasi.

Markus Wikstén, 
Hallituksen puheenjohtaja

markus.wiksten@laastari.fi

Hanna Castrén-Niemi, 
Hallinto, liiketoiminta ja kehitys

hanna.castren-niemi@laastari.fi
(+358) 45 201 3477

Tutustu referesseihin