Referenssit

Markus Wikstén, neurologia
 

Kun aikanaan lähdin aikanaan luomaan perustajakollegoiden kanssa Laastari Lääkärit Oy:tä  vuonna 2013, oli tarkoituksemme ulkoistaa asiantuntijoille kaikki se, josta koimme epävarmuutta ja missä meillä oli osaamisvaje. Ymmärsimme, että yrittäjänä toimimisessa on taloudelliset etunsa oikein tehtynä, mutta riskit huolestuttivat – mitä jos emme osaa huomioida kaikkea. Emme olleet ajatuksen kanssa yksin, tähän ei oppia lääkärikoulutuksessa anneta. Päätimme luoda ns. avaimet käteen mallin, jossa lääkäri saa keksittyä heti ensimmäisestä päivästä lääkärin työhön. Tässä myös onnistuimme ja olen ylpeä toimintamallistamme sekä kaikesta opista matkan varrelta. Tämä tieto ja kokemus on nyt kaikkien uusien osakkaiden käytössä. 

Laastari Lääkärit -malli sopii ihan yhtä hyvin täysiaikaiseen yksityisvastaanottoa pitävälle kuin yhdistelmänä julkiseen palkkatyöhön esim ilta- ja viikonloppuvastaanottotoiminta. Näiden työskentelytapojen yhdistäminen tuo omaan työhön mielekkyyttä ja mahdollisuuden kerryttää ansioita sekä säästöjä. Myös erikoistumiskoulutuksen aikana pystyy joustavasti mukauttamaan omaa työtään niin, että kerryttää palveluja ja pitää vastaanottoa. Tule mukaan tiimiin, me autamme löytämään sinulle omannäköisen yhdistelmän!” 

Kati Alakurtti, Yleislääketiede

”Laastari lääkärit ovat mahdollistaneet yrittäjäksi ryhtymisen nopeasti ilman ylimääräistä byrokratiaa esimerkiksi avin lupiin liittyen. Kirjanpitäjät ovat ammattitaitoisia ja auttoivat alkuun kädestä pitäen. Kaikki on sujunut mutkattomasti osaltani ja suosittelen laastari lääkäreitä privaattipotilaita hoitaville kollegoille lämpimästi!”

Kun liityt Laastari Lääkäreihin, sinulla on koko lääkäriverkosto tukenasi. Me verkostona helpotamme hallinnollisiin työtehtäviin, kuten oman yrityksen ja lupa-asioihin yms. liittyvää työtaakkaa. Haluamme mahdollistaa sinulle sujuvan ja yrittäjämäisen toiminnan juuri siellä toimipaikassa ja kaupungissa, jossa haluat työtä tehdä.

Olemme luoneet verkostomme vuonna 2014, josta asti olemme myös kehittäneet erilaisia konsepteja sekä digitaalisia palveluja, kuten digirutiinit, avustettu etävastaanotto ja rokotuspalvelu-konsepti. Nämä kaikki ovat osakkaidemme käytettävissä”.

Ville Kytölä, Yleislääketiede

”Osakkuuden yhtiöön näen sijoituksena tulevaisuuteen. Osakkuus mahdollistaa verkostoitumisen ammattitaitoisten ja yhteen hiileen puhaltavien ammattilaisten joukkoon. Osakkuuden hyötynä on yrittäjyyden helpottaminen niin, että lääkäri voi keskittyä täysipainoisesti työhönsä sekä itsensä kehittämiseen. Osakas voi luottaa siihen, että hänen eduistaan huolehditaan. Niin kliinistä kuin yrittäjyyteenkin liittyvää apua on kätevästi tarjolla. Siitä pidämme huolen. Houkuttelevaksi tämä aito osakkuus muodostuu yhdessä ideoinnista sekä uusien asiakkaita palvelevien konseptien kehittämisen kautta. Yhteiset iloiset kokoontumiset ovat ehdottomasti osa osakkuuden suolaa. Se minkälaiseksi omistamamme osakkuusyhtiön kehitämme ja kasvatamme, päätetään yhdessä jokaisen ääntä kuulemalla! Tämä jos jokin on aitoa yrittäjyyttä!”

Joakim Janér, Pediatria

”Laastari Lääkäreissä pääsee työskentelemään monipuolisesti ja täsmälleen omien tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Työnkuvaa voi rakentaa fyysisen vastaanoton, jatkuvasti kehittyvän etävastaanoton ja vuodeosastotyön kautta ja näitä yhdistelemällä. Taustalta löytyy laaja ja kasvava erikoislääkäreiden ryhmä. Osakkaana pääset mukaan viemään suurempaa kokonaisuutta eteenpäin, samalla omaa yhtiötä kasvattaen.”

Jaakko Levon, sisätauteihin erikoistuva

”Julkisen puolen töiden lisäksi minua kiinnostaa yksityisen puolen työt. Laastari-konsepti ja malli mahdollistavat tämän sujuvasti. Toisin sanoen yrittäjänä toimiminen ja kaupallinen puoli kulkevat mukana vaikka eivät olekaan ydinosaamisaluettani. 

Yksityinen ja julkinen puoli voivat myös tukea toisiaan, näin löytyy erilaisia  mahdollisuuksia ja tapoja työskennellä. Mieluiten kuitenkin keskityn itse lääkärin työhön ja Laastari antaa tähän mahdollisuuden, kun kirjanpito, luvat yms. hoituvat  sujuvasti. Myös tulevaisuuden ja uuden teknologian mahdollisuudet lääkärin työssä kiinnostavat ja osakkuuden myötä kiinnostaa myös mahdollisuudet kehittää muiden kollegoiden kanssa esim. omaa klinikkaa / lääkäripalvelukonseptia, jossa voisin omalla panoksella ja työlläni olla mukana aikaresurssien mukaan. Ja hyvien tyyppien ja kollegoiden kanssa on mielekästä toimia ja olla mukana osakkaana.”

Kysy lisää

Markus Wikstén
Hallituksen puheenjohtaja

markus.wiksten@laastari.fi (+358) 40 592 0436

Marko Matoniemi
Hallinto, liiketoiminta ja kehitys

marko.matoniemi@laastari.fi
(+358) 45 141 7572

 

Kiinnostaisiko Sinua Laastari Lääkärit -osakkuus?
Kiinnostaisiko Sinua Laastari Lääkärit -osakkuus? Lataa tästä lisätietoja osakkuudesta.