Referenssit

Kati Alakurtti, Yleislääketiede

”Laastari lääkärit ovat mahdollistaneet yrittäjäksi ryhtymisen nopeasti ilman ylimääräistä byrokratiaa esimerkiksi avin lupiin liittyen. Kirjanpitäjät ovat ammattitaitoisia ja auttoivat alkuun kädestä pitäen. Kaikki on sujunut mutkattomasti osaltani ja suosittelen laastari lääkäreitä privaattipotilaita hoitaville kollegoille lämpimästi!”

Kun liityt Laastari Lääkäreihin, sinulla on koko lääkäriverkosto tukenasi. Me verkostona helpotamme hallinnollisiin työtehtäviin, kuten oman yrityksen ja lupa-asioihin yms. liittyvää työtaakkaa. Haluamme mahdollistaa sinulle sujuvan ja yrittäjämäisen toiminnan juuri siellä toimipaikassa ja kaupungissa, jossa haluat työtä tehdä.

Olemme luoneet verkostomme vuonna 2014, josta asti olemme myös kehittäneet erilaisia konsepteja sekä digitaalisia palveluja, kuten digirutiinit, avustettu etävastaanotto ja rokotuspalvelu-konsepti. Nämä kaikki ovat osakkaidemme käytettävissä”.

Ville Kytölä, Yleislääketiede

”Osakkuuden yhtiöön näen sijoituksena tulevaisuuteen. Osakkuus mahdollistaa verkostoitumisen ammattitaitoisten ja yhteen hiileen puhaltavien ammattilaisten joukkoon. Osakkuuden hyötynä on yrittäjyyden helpottaminen niin, että lääkäri voi keskittyä täysipainoisesti työhönsä sekä itsensä kehittämiseen. Osakas voi luottaa siihen, että hänen eduistaan huolehditaan. Niin kliinistä kuin yrittäjyyteenkin liittyvää apua on kätevästi tarjolla. Siitä pidämme huolen. Houkuttelevaksi tämä aito osakkuus muodostuu yhdessä ideoinnista sekä uusien asiakkaita palvelevien konseptien kehittämisen kautta. Yhteiset iloiset kokoontumiset ovat ehdottomasti osa osakkuuden suolaa. Se minkälaiseksi omistamamme osakkuusyhtiön kehitämme ja kasvatamme, päätetään yhdessä jokaisen ääntä kuulemalla! Tämä jos jokin on aitoa yrittäjyyttä!”

Joakim Janér, Pediatria

”Laastari Lääkäreissä pääsee työskentelemään monipuolisesti ja täsmälleen omien tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Työnkuvaa voi rakentaa fyysisen vastaanoton, jatkuvasti kehittyvän etävastaanoton ja vuodeosastotyön kautta ja näitä yhdistelemällä. Taustalta löytyy laaja ja kasvava erikoislääkäreiden ryhmä. Osakkaana pääset mukaan viemään suurempaa kokonaisuutta eteenpäin, samalla omaa yhtiötä kasvattaen.”

Kysy lisää

Markus Wikstén Hallituksen puheenjohtaja

markus.wiksten@laastari.fi (+358) 40 592 0436

Hanna Castrén-Niemi, 
Hallinto, liiketoiminta ja kehitys

hanna.castren-niemi@laastari.fi
(+358) 45 201 3477