Liity osakkaaksi

Laastari Lääkärit -osakkuus on turvallinen yhtiömalli yrittäjänä toimivalle lääkärille. Jatkuvasti laajeneva toimipaikkaverkostomme tarjoaa lääkäreille mahdollisuuden työskennellä eri toimipaikoissa joustavasti oman kiinnostuksen mukaan. Verkostossamme on tällä hetkellä 9 erikoisalaa edustettuna ja rekrytoimme jatkuvasti näihin ja uusiin erikoisaloihin lisää lääkäreitä.

Kun liityt Laastari Lääkäreihin, sinulla on koko lääkäriverkosto tukenasi. Me verkostona helpotamme hallinnollisiin työtehtäviin, kuten oman yrityksen ja lupa-asioihin yms. liittyvää työtaakkaa. Haluamme mahdollistaa sinulle sujuvan ja yrittäjämäisen toiminnan juuri siellä toimipaikassa ja kaupungissa, jossa haluat työtä tehdä.

Olemme luoneet verkostomme vuonna 2014, josta asti olemme myös kehittäneet erilaisia konsepteja sekä digitaalisia palveluja, kuten digirutiinit, avustettu etävastaanotto ja rokotuspalvelu-konsepti. Nämä kaikki ovat osakkaidemme käytettävissä.

Lisätietoja Laastari Lääkärit -osakkuudesta voit ladata  täältä »

Osakaslääkärimme kertovat

Kiinnostuitko? Lue lisää tai kysy meiltä ja tule mukaan!

Markus Wikstén, 
Hallituksen puheenjohtaja

markus.wiksten@laastari.fi

Marko Matoniemi, 
Hallinto, liiketoiminta ja kehitys

marko.matoniemi@laastari.fi
(+358) 45 141 7572

Tämän me tarjoamme Sinulle

Meiltä saat yritystoiminnallesi kehykset, autamme mm. näillä osa-alueilla yhteistyökumppaneittemme kanssa sinut alkuun:

 • kirjanpito
 • verotus
 • työsuhde-edut
 • potilasvakuutus
 • varainhoito
 • juristipalvelut tulossa
 • osakeyhtiön perustaminen ja siihen liittyvät asiat
   

Kevennämme työtaakkaa tarjoamalla apua hallinnollisten asioiden hoitoon. Meillä on tällä hetkellä toimipaikkaluvat yli 10 lääkäriasemalle ja lääkärikeskukselle ja näissä yli 80 toimipisteelle. Neuvottelemme uusista paikoista myös toiveittesi mukaan. Olemme perustamassa konsultaatiorinkiä, missä oman alasi lääkärit toimivat konsultteina apunasi. Saat näin käyttöösi kollegiaalisen tuen ja osaamisen laajan verkoston nopeita ja muuttuvia tilanteita varten.

Olemme myös osaamisesi myynnin tukena ja myymme osaamistasi aktiivisesti yrityksille. Näin sinä voit keskittyä olennaiseen.

Meillä tehdään myös jatkuvaa kehitystyötä. Aktiivinen Advisory Board käsittelee lääkäriverkostostamme tulleita kehitystarpeita. Suunnittelemme yhdessä uusia kehityspolkuja.

Varainhoito
Sinulla on mahdollisuus kerryttää oman yhtiön pääomaa sijoittamalla – esimerkiksi oman sijoitusneuvonta kumppanin kautta.

Tilaa uutiskirje

Olen kiinnostunut

Toimipaikat ja erikoisalat

Tällä hetkellä verkostomme edustuksessa on 9 erikoisalaa ja yli 50 lääkäriä, mutta haemme jatkuvasti lisää erikoislääkäreitä verkostoomme ja kasvatamme myös olemassa olevia erikoisaloja. 

 • Dermatologia (ihotaudit)
 • Gastroenterologia
 • Geriatria
 • Korva-, nenä- ja kurkkutaudit
 • Neurologia
 • Pediatria
 • Radiologia
 • Silmätaudit
 • Työterveys
 • Yleislääketiede
Toimipaikat

Miksi Laastari Lääkärit

Laastari Lääkärit on lääkäriensä omistama yritys, joka pyrkii tekemään lääkärinä toimimisesta mahdollisimman joustavaa, kannustavaa ja tuottoisaa. Kehitämme jatkuvasti liiketoimintamalliamme, joka taas mahdollistaa sijoituksen paremman arvon nousun lääkäriosakkaillemme.

Laadukkaiden lääkäripalvelujen tuottamisen lisäksi haluamme kehittyä jatkuvasti, ajaen samalla Suomen terveydenhuoltoalaa eteenpäin. Halutessasi pääset vaikuttamaan toiminnan kehittämiseen, voit olla mukana kehitysprojekteissa ja uusien konseptien suunnittelussa.

Laastari Lääkärinä voit tehdä työtäsi omien tarpeidesi mukaan haluamissasi joko yhdessä tai useammassa toimipisteessä kokoaikaisesti tai silloin, kun sinulle sopii. Taustatiimimme on tukenasi alusta asti aina yrityksen perustamisesta taloudenpitoon. Hallinnollisen työn sijaan voit keskittyä omaan työhösi. 

50 lääkäristä koostuva tiimimme kasvaa jatkuvasti. Osakkaana hyödyt yrityksemme kasvusta ja pääset mukaan ammattitaitoiseen konsultaatiorinkiimme. Lisäksi voit nauttia muista osakkaan eduista, kuten lääkäriverkoston sisäisistä Whatsapp-ryhmistä ja yhteisistä tapahtumista.

Jatkossa tulemme ottamaan käyttöön mahdollisuuden konsultaatioon lääkäriverkoston kautta. Näin saat kollegiaalisen tuen lääketieteellisiin haasteisiin.

Haemme jatkuvasti uusia lääkäriosaajia joukkoomme. Laastari Lääkärinä voit tehdä työtäsi joustavasti ja vapaasti yrittäjämuotoisesti, nauttien samalla osakkaan eduista.

Lisätietoja osakkuudesta voit ladata myös täältä »

Laastari Lääkärit osakkuuden edut

Kysy lisää

Markus Wikstén, 
Hallituksen puheenjohtaja

markus.wiksten@laastari.fi
(+358) 40 592 0436

Marko Matoniemi, 
Hallinto, liiketoiminta ja kehitys

marko.matoniemi@laastari.fi
(+358) 45 141 7572

Tutustu referensseihin

Mitä osakkuus maksaa?

Ostettavan osakkuuden hinta riippuu osakkeen sen hetkisestä laskennallisesta arvosta ja osakkeiden ostettavasta lukumäärästä.

Vuosittainen hallinnointipalkkio on 3 % tilityspalkkioistasi . Hallinnointipalkkion avulla maksetaan terveydenhuollon luvista ja muusta hallinnosta koituvat kustannukset, kehitetään yrityksen toimintaa sekä järjestetään osakkaille erilaisia tilaisuuksia.

Toiminta-ajatuksemme on se, että tuotamme lisäarvoa osakaslääkäreillemme myös taloudellisesta näkökulmasta. Käytännössä tämä tapahtuu kehitystyön tuloksena, kun toimintamme kehittyy ja liikevaihtomme kasvaa, niin myös potentiaaliset Laastari Lääkäri Oy:n osingot ja myyntivoitot yhteisyrityksessämme kasvavat. Lisäksi voit osinkona käyttää vuosittaisen 8 % huojennetun verotuksen omasta yrityksestäsi. 

Ota yhteyttä ja liity osakkaaksi!

Markus Wikstén, 
Hallituksen puheenjohtaja
markus.wiksten@laastari.fi

Marko Matoniemi, 
Hallinto, liiketoiminta ja kehitys

marko.matoniemi@laastari.fi
(+358) 45 141 7572

 

Kiinnostaisiko Sinua Laastari Lääkärit -osakkuus?
Kiinnostaisiko Sinua Laastari Lääkärit -osakkuus? Lataa tästä lisätietoja osakkuudesta.