Tule kumppaniksi

Tarjoamme osaamistamme ja teknologiaamme terveyskeskuksille, sairaaloille ja yksityisille terveydenhuollon toimijoille. Etäpalvelujen pioneereina tiedämme, mitä laadukkaiden etäterveyspalvelujen tuottaminen ja toiminnan tehostaminen vaatii niin perusterveydenhuollossa kuin erikoissairaanhoidossakin. 

Onko sinulla tarve laadukkaalle ja luotettavalle erikois- tai yleislääkäriosaamiselle? Palvelemme sekä yksityisiä että julkisia toimijoita koko Suomen alueella. Kokenut, monipuolinen ja jatkuvasti laajentuva lääkäritiimimme on valmis tarjoamaan osaamistaan 9 erikoisalalla:

 • Dermatologia (ihotaudit)
 • Geriatria
 • Korva-, nenä- ja kurkkutaudit
 • Neurologia
 • Pediatria
 • Gastroenterologia
 • Pediatria
 • Radiologia
 • Silmätaudit
 • Työterveys
 • Lasten psykiatria
 • Yleislääketiede

Ota meihin yhteyttä, teemme parhaamme auttaaksemme. ​

Markus Wikstén, 
Hallituksen puheenjohtaja

markus.wiksten@laastari.fi

Marko Matoniemi, 
Hallinto, liiketoiminta ja kehitys

marko.matoniemi@laastari.fi
(+358) 45 141 7572

Kehityshankkeet ja yhteistyömahdollisuudet

Tiimillämme on rutkasti lääketieteellistä kokemusta, osaamista potilastyöstä ja valmista teknologiaa etälääketieteeseen ja klinikkatoimintaan liittyen. Tavoitteenamme on kasvattaa ja vahvistaa verkostoamme ja teemmekin sitä aktiivisesti tunnistamalla ja hankkimalla uusia kumppaneita. Keskustelemme mielellämme yhteisistä toimintamalleista ja uusista liiketoimintamalleista ja -alueista.

Olemme myös kehittäneet erilaisia valmiita konsepteja, ja olemme mielellämme mukana kehittämässä kumppanimme tarpeita vastaavia uusia toimintamalleja.

Etsitkö yhteistyökumppania terveyspalvelujen kehittämiseen?

Jos etsit yhteistyökumppania terveyspalvelujen kehittämiseen, niin olemme erittäin avoimia yhteisille kehityshankkeille terveydenhuollon saralla. Kehityshankkeet voivat koskea esimerkiksi eHealthia, kotilääkäripalveluita, ikäihmisten palveluita, konsultointia tai omaa lääkäriasemaa tai näiden yhdistelmiä ns. digi-fyysisiä terveydenhuollon toimintamalleja. Voimme myös toimia yhteistyökumppanina tai alihankkijana kansallisissa kilpailutuksissa.

Lisensointi

Viimeisen 10 vuoden aikana kehittämämme järjestelmät ovat valmiita käyttöön sellaisenaan tai tarpeen mukaisella jatkokehittämisellä. 

Lisensoimme järjestelmiämme eteenpäin asiakkaan tarpeen mukaan. Teknologiaamme voi hyödyntää muun muassa seuraavilla osa-alueilla:

 • Etäpalvelut
 • Vastaanottojärjestelmät
 • Asiakaspäätteet

Hoitotoiminnan tehostaminen ja kehittäminen

Kuinka selviytyä alati kasvavasta potilasvirrasta lääkäripulan alla? Kuinka varmistaa hoidon laatu, jatkuvuus ja saatavuus kustannustehokkaasti kiristyvässä toimintaympäristössä?

Avustettuun etävastaanottoon pohjautuvien konseptiemme kautta on hoidettu jo yli 350 000 potilasta Suomessa ja Ruotsissa. Avustetussa etävastaanotossa vastaanotto tapahtuu hoitaja-lääkärimallilla, jossa lääkäri konsultoi potilasta etäyhteydellä samalla, kun hoitaja tekee tarvittavat tutkimukset potilaan luona.

Hoitaja-lääkäri-työparimalli keventää myös lähityötä tekevien lääkärien työkuormaa ja mahdollistaa työajan käyttämisen läsnäoloa vaativiin tilanteisiin. Malli soveltuu yleislääkärivastaanoton lisäksi eri erikoisalojen tarpeisiin sekä ikäihmisten palveluihin.

Toimenpiteet

Kartoitus

Kartoitamme yhdessä tilaajan kanssa ratkaisua vaativat ongelmakohdat ja muut tarpeet.

Toteutus

Tarjoamme koulutusta, lääkäriosaamista, tarvittavan teknologian ja seurannan.

Hyödyt

Asiakkaille

Jatkuvuus, saatavuus ja korkea laatu tinkimättä hoitohenkilökunnan läsnäolosta.

Organisaatiolle

Lääkäreiden ajankäytön ja työkuorman optimoiminen kustannus-tehokkaasti.

Nykyiset lääkärikeskuskumppanit ja toimipaikat mm.:

ProEdu

Haluatko kuulla lisää kumppanuudesta ja sen eduista? Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Markus Wikstén, 
Hallituksen puheenjohtaja

markus.wiksten@laastari.fi

Marko Matoniemi, 
Hallinto, liiketoiminta ja kehitys

marko.matoniemi@laastari.fi
(+358) 45 141 7572

Kiinnostaisiko Sinua Laastari Lääkärit -osakkuus?
Kiinnostaisiko Sinua Laastari Lääkärit -osakkuus? Lataa tästä lisätietoja osakkuudesta.